Djelatnosti

Naše usluge

Fotokopiranje

Najviše se ponosimo našom uslugom fotokopiranja koju vršimo crno/bijelo  i u boji na vrhunski održavanim forokopirnim aparatima. Trudimo se Vaše skripte kopirati što profesionalnije i u što kraćem roku. Uvijek u dogovoru s klijentom nastojimo zadovoljiti klijentove potrebe te izvući maksimum iz svake kopije. 

Printanje

Printamo s prijenosnih medija (cd,dvd,usb) c/b i u boji do formata A3.Novost u našoj vekolikoj ponudi je mogućnost skeniranja Vaših dokumenata te pohranjivanja istih na prijenosne medije, odnosno slanja na mail.

Skeniranje

Skeniramo Vaše dokumente i spise i pohranjujemo ih na prijenosne medije (usb, cd, dvd).Također Vaše podatke s usb-a, možemo poslati na mail.

Uvezivanje

Nudimo uslugu spiralnog uveza plastičnom spiralom, mekog termo uveza te tvrdog uveza.Sve vrste uveza su gotove odmah.

Plastificiranje

PlastificiramoVaše dokumente od formata za ID kartice do A3 formata.U mogućnosti smo Vam ponuditi i kopče  i vezice za vaše ID kartice.

Umatanje darova

Posebno nam je zadovoljstvo umotati darove za Vaše najmilije i za tu prigodu nudimo na izbor više vrsta papira – folije, celofani, rižin papir, mreža, organdi siziflor, sisal, eko lux papir, banana papir i u sve ćemo to ukomponirati ukrasnu traku, mašnu, leptirića, već po Vašem izboru, pohraniti u ukrasnu vrećicu po Vašem izboru iz naše široke palete izbora ukrasnih vrećica.