NOVO DECOUPAGE SRIJEDA

Posted on lis 1, 2013

NOVO  DECOUPAGE SRIJEDA

Od sada u Amk knjižari  i papirnici imamo jedan poseban dan u tjednu   – SRIJEDU a koju smo nazvali DECOUPAGE SRIJEDA.

Naime o čemu se radi; svake srijede u mjesecu počevši od 16.10.2013.  održavat ćemo kreativne radionice decoupage tehnike za odrasle u našoj kreativnoj Amk radionici.

Svake  srijede ćemo vam ponuditi različite vrste decoupage tehnike od koje ćete Vi izabrati jednu za koju ćete se unaprijed predbilježiti.

Svi polaznici radionice dobivaju kupon za popust od 10% za jednokratnu kupovinu hobby materijala kod nas u Amk,  a koji vrijedi 30 dana.

Kreativna radionica je jednokratna, namjenjena odraslima, i u trajanju od 2-3 sata ovisno o vrsti.

Za radionicu se potrebno predbilježiti unaprijed, a cijena je od 70 -200 kn ovisno  o vrsti.Sav materijal s kojim radimo na radionici osiguran je, a sve što napravite nosite sa sobom.

Evo i rasporeda

DECOUPAGE  SRIJEDA  16.10.2013.

POČETNI DECOUPAGE   70,00 kn   – od 18 -20 sati. Ovo je radionica na kojoj ćemo naučiti sve osnove decoupage tehnike i na temelju koje ćete moći raditi samostalno svoje radove i na osnovu nje ćete se moći nadograđivati. Radi se na keramičkoj teglici i uči se tehnika kako postići antikni štih na predmetima, s kojim bojama bojati, kako obraditi salvetu, kako je i s čim  zaljepiti, s kojim kistovima se služiti, kako pripremiti predmet za bojanje,  itd.

DECOUPAGE NA STAKLU  100 kn  – od 17 – 20 sati  Na ovaj radionici ćemo naučiti kako raditi na staklu, kojim redoslijedom, kako zaštititi rad itd. Radit ćemo na staklenom tanjuru, tzv. obrnuti decoupage i radit ćemo na staklenoj zdjelici tzv. dupli decopage.Dakle puno posla za decoupageljupce.

DECOUPAGE NA TEKSTILU  100 kn – od 18 -20 sati. Ovo je jedna super praktično-korisna radionica na kojoj ćemo naučiti kako možete zaljepiti običnu salvetu na bilo pamučni materijal i tako svojim starim majicama udahnuti novi sjaj. Te majice se dakako mogu i prati u stroju za pranje rublja.

Radi se na shopping vrećicama/pregačama te se uči kako pripremiti podlogu  za rad, kako je fiksirati da se ne odlijepi , te ćemo naučiti rad sa šablonama i bojama za tkaninu.

SHABBY CHIC  70 KN – 18-20 sati  Shabby shic je tehnika pohabanog looka, tj sve novo ćemo pretvoriti u staro. naučit ćemo kako dobiti taj pohabani štih, koje motive korisitit i kako koristiti šablone i strukturne paste. Radit ćemo na kutijici koja Vam poslije može poslužiti kao kutijica za nakit.

PITTORICO 100 KN   17 -20 sati Ovo je jedna radionica na kojoj se nauči zaista pregršt tehnika, a radi se na drvenom pladnju , uz pomoću pittorico tehnike, shabby chic-auz pomoć puuuno decoupage papira, šablona i ostalih divotica.

DECOUPAGE NA TAMNOJ PODLOZI – 70 KN 18-20 sati. Koliko ste puta željeli napraviti decoupage na tamnoj podlozi, a kad ste stavili salvetu ona je promjenila boju?Na ovoj ćemo radionici naučiti kako postići efekt da nam salveta ne potamni. Radi se na pločici koja funcionira kao slika.

BOŽIĆNE KUGLICE – 70 kn 18-20 sati Za sve nas ljubitelje božićnih blagdana koji kažemo da se nikad nije rano početi se pripremati za Božić , evo jedne poslastice i za Vas – kuglice u listopadu!!!!